Pages

klik klik klik

Tuesday, March 23, 2010

Lesen oh lesen (Part I)

ehem..asSaLamualaikum...


tadi aku ada test jpj moto dengan kereta. Sayang beribu2 kali syg cuz aku failed. Waaa...sedih tu. Motor aku failed kat bhg II, slex la hari hujan (tak baik sebenarnya salahkan hujan), jalan kat litar licin, break urgen pun tak makan. Dah kena bayar RM50 lagi untuk repeat test. Kereta lak aku failed kat bhg II gak iaitu parking. Kereta tu sebenarnya pr0blem (sendiri tak pro, nak salahkan kereta). Dahla tester kepala botak tu muka macam taknak bengis lak kan (kepala orang yang disalahkan). Cuak tak cuak aku. Hurmmm... Tak pernah2 aku failed buat parking, tetibe masa test ni lak failed. Nasib2. Keluar lagi duit RM70. So semua sekali kena bayar RM120. Waiyo...manyak rugi la... Tapi syukur kat bhg jalan raya aku lulus.. Huhu. Minggu depan test aku, hope lesen P akan ada kat tanganku ini..huk..
k lah..that all..daA~
~miss chienta~

2 comments:

  1. rilek2.test jpj ke?wat slow2 tau.nanti da dpt L khabar2 sini!

    ReplyDelete